Ιστοσελιδες 2017-05-10T08:05:15+02:00

Γιατί να έχω ιστοσελίδα;

Η ποιοτική ιστοσελίδα τονώνει το σύγχρονο προφίλ μιας επιχείρησης η ενός προσώπου. Οι επισκέπτες μιας ιστοσελίδας αξιολογούν το μέγεθος μιας επιχείρησης από την εμφάνιση, αλλά κυρίως από την πληροφόρηση που παρέχεται μέσω της ιστοσελίδας. Έτσι πολλές επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου βεληνεκούς πετυχαίνουν αύξηση πωλήσεων επειδή μπορούμε να απευθυνθούμε με ευκολότερο τρόπο σε ένα ευρύτερο κοινό με μεγάλο φάσμα ηλικιών εκπληρώνοντας είτε τους επαγγελματικούς είτε τους προσωπικούς μας στόχους. Το internet είναι ένας νέος κόσμος από τον οποίο δεν πρέπει να απουσιάζατε .

 

 Τι θα κερδίσω από μια ιστοσελίδα;

 Η παρουσία σας στο internet προβάλλει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό υποψήφιων πελατών. Οι τελευταίες εκτιμήσεις θεωρούν ότι 3,8 εκατομμύρια Έλληνες πολίτες χρησιμοποιούν και ψάχνουν στο διαδίκτυο.. Ανοίξτε και εσείς λοιπόν τη δική σας βιτρίνα στον κόσμο και προβάλλετε τις υπηρεσίας και τα

προϊόντα σας 24 ώρες την ημέρα , 7 μέρες την εβδομάδα και 365 μέρες το χρόνο με ελάχιστο κόστος.

 

 Ποια είναι τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα?

 

Η ιστοσελίδα δίνει την δυνατότητα στην εταιρία να δείξει στους υποψηφίους πελάτες τηνποικιλομορφία των προϊόντων και των υπηρεσιών της, 24 ώρες το 24ωρο.

  • Μείωση Δαπανών από διαφήμιση, πωλήσεις κτλ.
  • Μείωση τεράστιας δαπάνης για καθυστερήσεις των εκτυπώσεων, επίσης της δημοσίευσης και της διανομής εντύπων.